Fórum
Jelentkezz be vagy regisztrálj, és már írhatsz is a fórumba!

Eszter
Kedves Szandra!
Egy "véletlen" folytán léptem be az oldalra. Egy videót láttam, ami ide vezetett. Lehet gyerekes kíváncsiság, lehet egy valódi véletlen... Nem tudom. Viszont mindenképpen felkeltette az érdeklődésemet! Belső harcokat vívtam magammal, hogy most írjak e vagy sem. "Lehet el sem olvassa", "Úgy sem érdeklem" ,"minden csak a pénzről szól" és hasonó kijelentésekkel kellett megküzdenem, de úgy éreztem ezt a levelet mindenképpen meg kell írnom. Nos, nem is igazán tudom miért írok. Talán azért mert a videóban azt mondták, hogy mindenkinek van egy befejezettlen feladata, ami miatt újra, és újra eljön a földre, hogy beteljesítse, amíg meg nem teszi. Nos, én nem szeretnék visszajönni erre a földre többé, ha lehetséges, és ezért szeretném megtudni, hogy mi az én beteljesítetlen feladatom. Ha elvégzem amit kell, remélem soha többé nem kerülök megint erre a nyomorúságos helyre. Én csak pihenni akarok, gondok nélkül, vagy egy hosszú, mély álmot, amből nem ébrsztenek fel és boldog lehetek... De az nem itt van, tudom jól. Ezért is szeretném még megtudni a kódfejtésből a halálom időpontját, hogy meddig maradt még időm teljesíteni a feladatot/feladatokat! Tudni akarom jó úton haladok e vagy sem! És persze puszta kíváncsiság is vezérel a jővőmmel kapcsolatban, mert láttam a dátumokból kiszámolhatóak a még meg nem született gyermekeink születési dátuma is. Szeretném tudni, hogy lesz e ebben az életben gyemekem.
Sunday 05 April 2015 - 02:45:03


szandra
Sziasztok!
Hogy vagytok? Szerintetek miért van a mai világban ennyi szerencsétlenség, baj, betegség? Várom a válaszotokat!
Thursday 15 May 2014 - 19:03:33


henibabus
kedves szandra josnö én heni vagyok 1991 0612 születtem van egy fiu akit nagyon rég ismerek és bele szeretem megint mihály 1987 születet de nem tudom hogy ö szeret -e engem igazán azt szeretném meg tudni hogy együtt leszunk -e még az életben és mikor mit tudd mondani rola várom válaszát .elöre is köszönöm
Monday 31 December 2012 - 12:40:28


szandra
Tudjátok miért születettek e földre? Mik a hibáitok? Aki felismeri saját hibáját az már egy felsőbb szinten áll. S aki hibáiból tanul is az már az élet leckéjét valamelyest megtanulta.Minden hibánk újraértékelése egy újabb feladatot hoz! Soha ne torpanjatok meg, ha nehézségekbe ütköztök! Üljetek le és higgadtan gondoljátok végig mi lenne a helyes megoldás! Minden helyes döntésetek egy pozitívabb helyzetet teremt számodra. S a karmád egyre jobb és szebb életet hozz számodra. Mindenkinek kívánok sok sikert és boldogabb élhetőbb életet kívánok!!! Pozitívan álljatok az élethez így az élet is pozitív lesz számotokra.
Alexandra.
Saturday 15 October 2011 - 12:00:39


szandra


Kedves Angyal!
Köszönöm, az elismerő szavakat és örülök, hogy tetszik az oldal!Oktatni csak személyesen és nem fórumon oktatok mivel ez nem ilyen egyszerű!Amint lesz tanfolyam értesítelek! Kártyát sem lehet csak így oktatni mivel ez nem egy nyers materialista anyag, hanem lapok kötődnek egymáshoz és levesszük a helyes információt! Két embernek kirakhatod ugyanazt a lapokat de nem ugyan az lesz a jelentése! A kártyavetés tudománya nagyon nehéz és összetett feladatok összességét takarja! Valójában a kártya egy intúició fejlesztő eszköz. Ez után már nem lesz rá szükség és kártya nélkül intúíció alapján tudsz embereket megnézni vagy bár mi mást.
Szeretettel: Alexandra
Sunday 21 August 2011 - 17:17:18


angyal
Kedves Alexandra!
Most regisztráltam az oldaladra,és szeretném megköszönni,hogy itt lehetek!Nagyon érdekesnek találom az oldalt.Engem is nagyon érdekel a jóslás,ismerkedek a cigány kártyával és a Lenormand kártyával is.Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni tőled,hogy milyen lapok az időjelző lapok,mert ezzel mindig gondjaim vannak!Köszönöm a válaszodat előre is és Szép Napot Kívánok Neked!
Sunday 14 August 2011 - 08:51:53


angyal
Kedves Alexandra!
Most regisztráltam az oldaladra,és szeretném megköszönni,hogy itt lehetek!Nagyon érdekesnek találom az oldalt.Engem is nagyon érdekel a jóslás,ismerkedek a cigány kártyával és a Lenormand kártyával is.Ezzel kapcsolatban szeretném megkérdezni tőled,hogy milyen lapok az időjelző lapok,mert ezzel mindig gondjaim vannak!Köszönöm a válaszodat előre is és Szép Napot Kívánok Neked!
Sunday 14 August 2011 - 08:51:43


alisia sandra
Kedves Alexandra!
Remélem tudsz nekem segiteni egy problémában.Ugy érzem az életemben gátak,blokkok tartják fel a tovább lépéseim bizonyos dolgokban.(anyagi is)nem tudom mitől vannak,de már szinte évek ota tart.Tudnál esetleg erre valami módot ezek átlépésére?
kőszőnőm
Alisia
Thursday 12 August 2010 - 12:43:56


szandra
Kedves Tagore!

Kérésedre átküldtem amit kértél remélem segíthettem!

Üdvözlettel: Alexandra
Sunday 01 August 2010 - 19:00:44


Tagore
Kedves Alexandra !

Itt vagyok Budapesten - kérlek lépj velem kapcsolatba minden segitség nélkül - közvetits felém egy gondolatot vagy egy képet - Nem vizsgáztatni szeretnélek - Kérlek teljesitsd a kérésemet ha van rá
időd és nem tul nagy a kérésem KÖSZÖNÖM !!!!
Tagore
Monday 26 July 2010 - 14:49:07


Tündérlala
Drága Alexandra!
Véletlenek nincsennek ez így van. A díjazás csak egy kérdés volt mely felmerült látva annak díjtételét. Hisz ezen dolgoknak behéz meghatározni az értékét. Előző levelemben írt Klári néni is valószínű pont ezért nem kért ée fogadott el semmit. Hogy is lehetne meghatározni annak az értékét ami mindenkiben ott lakozik? Leveleidből érezhető a segíteni akarás vágya. A segíteni akarást sem szabad tulzásba vinni. Odát az sem előny, ha eltulozzuk küldetésünk, vagy segítségünk tulzásba vitelével esetleg tudattalanul a saját karmikus küldetésünk ellen dolgozunk, elfedjük vele azt, s közben azt hisszük jót cselekszünk és nőveltük karmikus pozítiv bugyrunkat, holott nem így történt.
Előző életeimben rendre bele futottam ebbe a hibába. Azt hittem segítenem kell és ez a feladatom. De nem ez volt. Ezt az életemet is így kezdtem. Az első 40 most is így ment el, majd ráeszméltem küldetésemre. Így már könnyü volt egyszerre mind a kettőt teljesítenem. Most hogy fő küldetésem tavaj anyósom halálával lezárult, már büntetlenűl foghatok bármibe, főleg, hogy tudom ez az utolsó leszületésem.
Hogy mi levelezünk az nem véletlen. Az elmúlt 4 évben főleg olyan személyekkel találkozok, alakítok ki kontaktust, akik részben színtén tudják magukról, hogy ez az utsó ittlétük, részben az átlagtól fogékonyabbak az ezovilágban. Van olyan ezek között, akivel csak lavalezek, van akivel telefonon beszélgetek, de olyan is van akivel égi telefonon kontaktálok. Sok akad olyan is akivel 4-5 órát beszélgetek, váltunk még egy két mailt, majd mindenki teszi a dolgát, de tudunk egymásról.
Úgy érzem Te is ezen baráti társaságomba kerültél. Köszönöm leveleidet. Örülök, hogy ismeretet kaphattam rólad.
Üdvözlettel:
Lala
Thursday 18 February 2010 - 14:47:23


szandra
Kedves Lala!

Köszönöm, hogy írtál és megosztottad velem élményeidet.Látod azért van közös dolog amiben egyetértünk! Én is így működöm nem kérdezek semmit. Azért jönnek hozzám, hogy elmondjam mi a baj és mit kéne csinálni, hogy jobb legyen. Aki kérdez nem biztos, hogy tud is. Aki a múltat nem tudja az biztos kókler. Az én célom nem a jóslás, hanem a tanítás. Ne az legyen, hogy függővé válik az illető és mindenre én adjam meg a választ. Azt szeretném elérni, hogy átadjam a tudásom és mindenki saját maga hasznosítsa életében. Igen én nem programozom más sorsát meghagyom mindenkinek a szabad akaratot.Mindenki maga alakítja alakíthatja sorsát. Korlátokat emelnek az emberek maguknak és ez nagy baj!Én azon vagyok minden nap, hogy segítsek és a régi tudását sok embernek vissza tudjam adni. Köszönöm, hogy írtál és írhattam neked. Véletlenek nincsenek! Nem véletlenül írtál! Tudom, hogy sok mindent tudsz és szerintem azt is tudod, hogy nekünk miért kellet leveleznünk. Nem a díjazás volt itt a lényeg ezt te is tudod.

Üdvözlettel: Alexandra
Wednesday 17 February 2010 - 19:55:02


Tündérlala
Kedves Alexandra!
Teljes mértékben igazad van. A jóslás nem játék. Sajnos elég sokan vannak akik annak tartják, még ha tudatosan azt hajtogatják, komoly dolog. (Csak akkor miért űznek sportot a josoltatásból?) Ismertem egy öreg cigányasszonyt (Klári néni) Ő nála tilos volt megszólalni egész idő alatt. Csak köszönhettél. Félelmetes volt tudása, és semmit sem fogadott el. Iszonyú szegénységben élt lányával, unokájával, és fiával. Ha megtudta, kitől jött az amit kapott, képes volt visszaküldeni. Én, - ha már elmondott nekem sok sok mindent (közel három óra alatt, igaz ennek a rám vonatkozó részét mind tudtam, csak a barátaimmal, és volt feleségemmel és rokonaimmal kapcsolatos információkat nem tudtam) - mivel nem bírtam nézni körülményeit, külön trükköt vetettem be, nehogy kiderüljön, kitől jött az élelmiszer. Az igazság az, hogy egy barátomat kísértem el, aki évente ugyan azon a napon rendszeresen járt Klári nénihez jósoltatni, én meg még addig soha nem voltam ilyen helyen, Ő is trükökkel jutatot e családnak mindent, hisz Ő már megjárta egyszer és visszakapott mindent. Én más módszert alkalmazok saját sorsom felderítésére. És ha volt párom hamarabb kezdett volna hinni képességeimben, akkor még ma is élhetne, de Ő csak akkor kezdett hinni az ezovilágban amikor elvittem neki 13 éve halott szeretett édesapját és az Ő szavai győzték meg, de már akkor késő volt, nem maradt elég időm egy még részben kételkedő lélekkel szemben.
A jóslást igen is komolyan kell venni, és nem szabad kételkedni állításaiban, de van lehetőségünk annak ismeretébe beavatkozni, és jobbítani a dolgokon. Egyszer egy csillag jós barátom mondta: "az itt megismertek csak egy variáció, minden rajtunk múlik." Ami igaz is. Ha ősemberi tudásainkhoz visszatérhetnék meglepő dolgokra lennénk képesek pusztán elménk használatával.
Bocs, hogy ennyit írtam, és forszíroztam a díjazását a jóslásnak, de hidd el az adok kapok mérleg serpenyőit én is ismerem, és még sok inden más egyebet is ismerek.
Üdvözlettel:
Lala
Wednesday 17 February 2010 - 18:03:51


szandra
Kedves Lala!
A jóslás nem játék és sokan nem értékelik. A tudást pedig illik értékelni és amint már ezt írtam nem mindig anyagi javakról szól a dolog. A vak is fog neked adni valamit azt, hogy te ezt értékeled -e vagy sem az más kérdés. Nem mindenkinek jó, ha tudja, hogy mi is vár rá a földi életében mert nem mindenki tudja elfogadni az életfeladatát! A jós(látó) tudja kinek miért jósol és mit mond. Tehát tudom kitől mit várhatok ki szorul igazán rá és ki az aki csak kíváncsiskodik és nem veszi komolyan az üzenetet. Hiába olvasom el sokszor sok vaknak merő (tiszta) szeretetből a levelét. Ahogyan te fogalmaztál. Nem biztos, hogy azt el is fogadja és teljesíteni is tudja. Sajnos tapasztalhatod te is, hogy ami ingyen van nem veszik komolyan és nem is becsülik meg.Amennyiben rajtam múlna a világot megváltanám ingyen de mint tudjuk ez nem így működik. Nem mindenkinek engedik meg, hogy átláthassa saját életét még úgy sem, hogy én megmutatom. Sok olyan embernek segítek a mai napig szeretetből akik nem követik az útmutatásaimat. De vissza jeleznek utólag, hogy igen igazad volt. Mit ér az ingyen olvasás, ha nem fogadják meg? (nem mindent pénzben kell kifejezni!) Köszönetet nem csak anyagilag lehet mondani! Sajnos manapság ingyen olvasásra még egy köszönöm sem futja. Ez nem nekem borzasztó, hanem annak aki ezt teszi.

Köszönettel:Alexandra
Tuesday 16 February 2010 - 21:47:17


Tündérlala
Kedves Alexandra!

Köszönöm megtisztelő válaszodat, de továbbra is aggályosnak tartom e területen az anyagi javak elfogadását.
Te kérnél pénzt egy vaktól, hogy felolvasd levelét? A jóslással pedig ezt csinálod. Levelet (üzenetet) olvasol egy "vaknak".

Üdvözlettel:

Lala
Monday 15 February 2010 - 13:22:34


Tündérlala
Kedves Szandra!

Megtisztelő válaszodat köszönöm, de nekem ezzel kapcsolatban ismét van egy kérdésem.
Kérnél-e pénzt egy vaktól, hogy felolvasd levelét?
Mert aki jósól az levelet olvas egy "vaknak".
Üdvözlettel:
Lala
Monday 15 February 2010 - 12:17:33


szandra
Kedves Lala!

Köszönöm, hogy írtál.Észrevételed helyén való. Sok embernek segítek ingyen, de tudod nekünk is van számlánk amit ki kell fizetni. Régen őseinknek is vittek fizetséget kacsát, vadat stb. Mert ugye azzal egyet értesz, hogy az energia áramlásnak meg kell lennie.Te sem szívesen fogadsz el semmit ingyen mindig. Mert amennyiben így lenne ez sem helyén való. Adok kapok. Ez nem minden esetben pénzről szól! Szép estét.
Üdvözlettel: Úrhegyi Alexandra
Wednesday 03 February 2010 - 22:18:57


Tündérlala
Sokat gondolkodtam, hogy írjak, vagy ne írjak. Az oldal tetszik. De még is van némi fájó érzésem vele kapcsolatban. A belső tudásunk melyet most kezdünk ismét felszínre hozni, tagad néhány dolgot. E tagadást írásaidban megerősíted, de egy linkkel odébb, mint ha nem is Te lennél. A tanítás szerint tudásunkat mellyel segíthetünk másokon, azt ingyenesen kell tovább adnunk, mert nem a mienk, mi csak közvetítjük azt. Örülnék, ha megmagyaráznád, hogy ez hol fér össze a jóslásért kért pénzbeni hozzájárulással.
Lala
Monday 01 February 2010 - 17:42:00


magorum
Szandra válasza!

Kedves Gábor!

Természetesen meg lehet nézni, hogy mi történt. Olyan ez mint egy videófilm. Előre is lehet játszani a filmet. Vagy akár vissza is nézhető. Ehhez viszont személyesen kell találkoznunk, a fényképet hozzd magaddal.

Üdvözlettel: Alexandra
Sunday 13 December 2009 - 16:04:19


magorum
Szia Szandra!

Egy évvel ezelőtt egy ismerősöm öngyilkos lett, de a mai napig nem tudták kideríteni, hogy miért tette. Mindenki azt mondta, hogy életvidám volt és nem volt semmi baja. Meg lehet azt nézni, hogy mégis mi volt az oka?

Ezen a linken van róla egy fénykép:
http://krimi.cas.sk/clanok/98628/zahadna-smrt-maturanta-17-zastrelil-sa-otcovou-zbranou.html

Válaszodat előre is köszönöm: Gábor
Saturday 12 December 2009 - 15:46:45Oldal: [1] 2


Copyright © 2009 Sandrajana