Jóslás

Kíváncsi jövőjére, nem tudja mit tegyen?
Forduljon hozzám bizalommal, hogy megoldást találjon problémájára.
Jóslás kártyából (online is), kristálygömbből, hajszálból.

Jövendölés


Válasszon szolgáltatásaim közül
és helyezze a kosárba (Add to card)!


Ha rendelkezik webkamerával, így is kérhet jóslást. Két féle módon történhet befizetés. Hagyományos átutalással a Sri Sathya Sai Baba Hívők Egyesületének OTP bankszámlájára (11703044-20001089) utalva vagy bankfiókban befizetve. Illetve a biztonságos PayPal fizetőrendszer segítségével tudja teljesen közvetlenül bankkártya adataival befizetni a szolgáltatás ellenértékét. A tranzakció sikerességét e-mailben is visszaigazolom és online videó konferencia beszélgetésre hívom, melynek linkjét és időpontját szintén az ön által megadott e-mail címre kapja meg. A jóslás titkosított csatornán keresztül történik. Kérdéseivel forduljon hozzám bizalommal: sandrajanaorama@gmail.com
***

Amit a jóslásról tudni kell

Az elmúlt évszázadok során sokféle vallásirányzat jelent meg. Ezek általában tagadták és taszították a jóslással kapcsolatos elméletet és gyakorlatot. Sokan boszorkányságnak tartották (tartják) a jövendölést. Ezért régen az ezt gyakorlókat üldözték, néha máglyára vetették. Bízván abban, hogy a tűz megsemmisíti a „gonoszt”. Nem tudták elfogadni, hogy ez nem a negatív szellemiség műve, hanem a fejlett tudás egyik lépcsőfoka. Ez valójában nem más, mint saját intuíciónk fejletségének mércéje. A mai kor embere a technikai fejlődéssel ezeket a képességeit egyre jobban elveszti. Nézzük meg mi is volt a régmúltban telefon helyett? Nem más, mint az intuíció. Hogyan használták? Úgy, hogy az embereknek a spirituális képességeik magasabb szinten működtek. Mintha egy láthatatlan szállal lettek volna összekötve. Így minden gondolat oda-vissza áramlott. Ez volt a telepátia. Napjainkban ezeket a képességeket az emberek sajnos nem használják, mindinkább a technikában bíznak (hisznek). Minél fejlettebb technikailag a mai emberiség, annál gyengébb intuitív képességekkel bír. Ezért arra az elhatározásra jutottam, hogy leülök, és minden tudásommal segítem mindazokat az embertársaimat, akik a régi tudást nem akarják felcserélni a technika gyengébb változatával. Mindjárt a közepébe is vágnék. Mit is kell tennünk ahhoz, hogy ősi tudásunk visszatérjen a jól megszokott helyére?

1. Önmagunk elfogadása.
2. Szeretet minden helyzetben.
3. Uralkodás érzéseinken, gondolatainkon.
4. Elménket tudjuk kiüríteni.
5. Koncentráció.
6. Hit önmagunkban.
7. Hit Istenben.


Ezek azok az alapok, amik nélkül nem működhetnek a spirituális képességek. A mai világban nagyon sok olyan dolog van, ami a régmúltban őseinknek ,,gyerekjáték” volt. Mára viszont nagy felfedezésnek számít. Mint látjuk a nagy „civilizált” emberiség nem hogy fejlődne, hanem mindinkább visszaesik önmagához képest. Ezért minden embertársamat arra szeretném buzdítani, hogy ne hagyja magát elbutítani, hanem igenis, tessék használni az ősi tudást és segíteni mindazoknak, akik ezeket az adottságaikat még nem, vagy már nem használják! Gondoljunk csak bele. Mennyire könnyebb lenne az életünk, ha mindezeket használnánk! Pl.: nem lenne szükség telefonra, üzenetet hagynunk szeretteinknek, tv-t néznünk, ha működne a harmadik szemünk. Így bármikor bármit, bárkit megnézhetünk. Ez ugyanúgy működik a múlt a jelen és jövő viszonylatában, mint a jövendölés. A harmadik szem úgy működik, mint egy videofilm, amit előre-hátra lehet tekerni. Tudom ez elég hihetetlennek tűnik. Mivel a mai ember arra van nevelve, hogy csak a kézzel fogható dolgoknak higgyen! Remélem, sokan lesznek azok, akik rájönnek és elindulnak felfedezni saját tudásukat.

Ingázás

Most pedig nézzünk egy pár ismert jövendölési formát. Ezek lehetnek a többek által is jól ismert cigány kártya, magyar kártya, Lenormann, tarot, kristálygömb, kövek, kávézacc, csontokból, mint ahogy ezt az ősi indiánok tették, de akár történhet hajszálból is.

A jóslás valójában nem más, mint helyes információ levétel. Ez történhet távolból is. Vagyis nem szükséges az illetőnek személyesen előttünk lennie. Ezek a dolgok működhetnek telefonon keresztül is. Mivel nem az anyagi síkról van szó. A legegyszerűbb eszköz a cigánykártya.
Úrhegyi Alexandra

Copyright © 2009 Sandrajana